Skip to content

Collectie

Home  /  Collectie

Logo Sabine Eekels SE_zwart_rgb

Exclusieve collectie

Al de sieraden die u op deze website ziet, zijn in eigen atelier ontworpen en vervaardigd door mij: Sabine Eekels: edelsmid/goudsmid. Mijn collectie loopt uiteen van prachtige hangers, oorhangers en colliers tot armbanden en vooral ringen. Met de aankoop van een van mijn sieraden heeft u een uniek, handgemaakt sieraad in handen.
Voor recentere foto’s van mijn sieraden kunt u kijken op mijn instagram pagina.

Only one made

Naast een keuze uit mijn exclusieve collectie is het mogelijk om een sieraad, helemaal voor u alleen, te laten maken. Ik zal samen met u om de tafel gaan zitten en naar uw wensen luisteren. U kunt door de collectie snuffelen en kijken wat u wel en niet mooi vindt. Daarna maak ik soms enkele ontwerpen op papier en soms door ‘intuïtief te schuiven’ met 18 kt goud, platina en edelstenen. In samenwerking met u ontstaan vaak de mooiste ontwerpen en dus: unieke sieraden.

Uniek sieraad.
Het resultaat is altijd een sieraad dat net zo uniek is als uzelf. Dat is ook het leukste van goudsmeden. Unieke, originele en prachtige sieraden maken. Elke dag weer!

Shopping cart