Creaties

Home  /  Creaties

Exclusieve collectie

Al mijn unieke sieraden die u op deze website ziet, zijn in eigen atelier ontworpen en vervaardigd door mij: Sabine Eekels: edelsmid/goudsmid. Mijn collectie loopt uiteen van prachtige ringen, oorhangers en colliers tot hangers en armbanden. Met de aankoop van een van mijn sieraden heeft u een uniek, handgemaakt sieraad in handen.
Voor recentere foto’s van mijn sieraden kunt u kijken op mijn instagram pagina.

Only one made

Naast een keuze uit mijn exclusieve collectie is het mogelijk om een sieraad, helemaal voor u alleen, te laten creëren. Ik zal samen met u om de tafel gaan zitten en naar uw wensen luisteren. Daarna ontstaan mijn creaties. Ik maak vaak een ontwerp op papier. Soms door ‘intuïtief te schuiven’ met 18 kt goud, platina en edelstenen ontstaan de mooiste ontwerpen en dus: unieke sieraden.

Uniek sieraad.
Het resultaat is altijd een sieraad dat net zo uniek is als uzelf. Dat is ook het leukste van goudsmeden. Unieke, originele en prachtige sieraden maken. Elke dag weer!

Contact

Sabine kan u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en zij neemt uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt