Skip to content

There is only one made for you …

Sabine Eekels – Goudsmid en Kunstenaar

 

Originaliteit

Als edelsmid, goudsmid maak ik sieraden voor mensen die veel waarde aan originaliteit, detail en vakmanschap hechten. Mensen die een echt uniek sieraad willen dragen. Een sieraad dat net zo uniek is als zijzelf. Mijn creaties ontstaan door ‘intuïtief te schuiven’ met 18kt goud, platina en edelstenen.

Daarom zijn ze soms strak en dan weer organisch vormgegeven, maar altijd uniek. Mijn creaties zijn geslaagd als ze mensen raakt, elke keer weer als zij ernaar kijken.

 

Opleiding edelsmid / goudsmid

Opleiding goudsmeden aan het Zadkine College in Schoonhoven van 1995 tot 2000.
Na de opleiding drie jaar ervaring opgedaan bij een gerenommeerde goudsmid.

 

Sinds 2002 zelfstandig

Vanaf 2002 ben ik zelfstandig ontwerpster en vervaardiger van sieraden. Naast dat ik ontwerpster, goudsmid en edelsmid ben, ben ik ook werkzaam als optisch diamantzetter (micropave).

Shopping cart